Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Strokovno srečanje: »Vloga mladinskih organizacij pri preprečevanju zasvojenosti mladih«

Strokovno srečanje: »Vloga mladinskih organizacij pri preprečevanju zasvojenosti mladih«

9. 4. 2014 | Mosa | novica

V torek, 8. 4. 2014 je ob Svetovnem dnevu zdravja v organizaciji društev Brez izgovora Slovenija, Mreže MaMa in Mladinskega sveta Slovenije potekalo prvo strokovno srečanje z naslovom »Vloga mladinskih organizacij pri preprečevanju zasvojenosti mladih«.

Namen srečanja je bil spodbuditi aktivno vključevanje mladinskih organizacij k reševanju problematike rabe substanc in zasvojenosti pri mladih, ki ji mladinske organizacije v Sloveniji trenutno posvečajo manj pozornosti, imajo pa lahko veliko vlogo pri vzpostavljanju stališč in oblikovanju vedenja na področju zdravega življenjskega sloga med mladimi.

Srečanje je bilo namenjeno mladinskim delavcem in voditeljem ter članom mladinskih organizacij, ki delujejo ali pa bi radi začeli delovati na področju preventive rabe alkohola, tobaka in prepovedanih drog pri mladostnikih in vsem ostalim, ki se bi radi podrobneje seznanili s problematiko rabe substanc pri mladostnikih in prispevali k diskusiji o možnih rešitvah.

V priponki je na voljo program srečanja.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se