Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  NIJZ Območna enota Nova Gorica: Vabilo na regijsko srečanje ob Svetovnem dnevu duševnega zdravja

NIJZ Območna enota Nova Gorica: Vabilo na regijsko srečanje ob Svetovnem dnevu duševnega zdravja

25. 9. 2020 | Mosa | novica

V okviru obeležitve Svetovnega dneva duševnega zdravja 2020 vas z Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Območne enote Nova Gorica, vabijo na regijsko strokovno srečanje z naslovom "DUŠEVNO ZDRAVJE ZA VSE". Srečanje bo potekalo preko video povezave in sicer v torek, 13. oktobra 2020 s pričetkom ob 9.30 in zaključkom ob 15.10.

Srečanje bo vsebinsko razdeljeno na dva dela: dopoldanski plenarni (nacionalni del) in popoldanski regijski del. Program srečanja si lahko ogledate tukaj.

Na srečanje se lahko prijavite tukaj. Prijave so možne do četrtka, 8. oktobra 2020. Povezavo na srečanje prejmejo le tisti, ki se bodo na srečanje prijavili, zato ne pozabite zapisati vašega elektronskega naslova, na katerega vam bodo organizatorji poslali povezavo na dogodek! Prijavljeni na srečanje bodo prejeli potrdila o udeležbi. V kolikor bo preko ene povezave srečanje spremljalo več oseb,  izpolnite listo prisotnih in jo pošljite na matej.prezelj@nijz.si.

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 041 454 790 (Matej Prezelj) ali pišete na matej.prezelj@nijz.si.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se