Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  ZZV Kranj: Vabilo na regijsko konferenco o problematiki alkohola v gorenjski regiji

ZZV Kranj: Vabilo na regijsko konferenco o problematiki alkohola v gorenjski regiji

27. 9. 2012 | Mosa | novica

Zavod za zdravstveno varstvo Kranj v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje in Mestno občino Kranj vabi na regijsko konferenco Alkohol – pomemben javno zdravstveni problem tudi v gorenjski regiji v torek, 2. oktobra 2012, s pričetkom ob 9. uri v avli Mestne občine Kranj, Slovenski trg 1, Kranj.

Alkohol je družbeno sprejemljiva droga, do katere vlada prevelika toleranca, posledice tvegane in škodljive rabe alkohola pa ne bremenijo samo posameznika temveč celotno družbo. Tega se ne zavedamo dovolj in o tem premalo govorimo.

Zato bomo o tem, kakšna in kako razširjena je alkoholna problematika na Gorenjskem, kako k njenemu zmanjševanju pristopajo različne službe, organizacije, društva ter lokalne skupnosti na Gorenjskem, kako povezati različne lokalne akterje na področju preprečevanja tvegane in škodljive rabe alkohola v regiji, razpravljali in iskali odgovore na regijski konferenci.

Na konferenco vabimo župane in predstavnike občin, lokalnih skupnosti, zdravstva, šolstva, policije, socialnega dela, nevladnih organizacij in društev, delovnih organizacij, medije in druge posameznike.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svoj prihod potrdite najkasneje do srede, 26. septembra 2012, preko poslane prijavnice na naslov: Zavod za zdravstveno varstvo Kranj, Gosposvetska 12, 4000 Kranj, ali pokličete na tel. številki 04 20 17 193 ali 04 20 17 197, oz. preko e - naslova: natasa.drol-pelko@zzv-kr.si.

Program srečanja je dostopen tukaj.

Veselimo se srečanja z vami.

Zavod za zdravstveno varstvo Kranj

 

 

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se