Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  NIJZ Ravne na Koroškem vabi na Nacionalno konferenco ob mesecu preprečevanja zasvojenosti

NIJZ Ravne na Koroškem vabi na Nacionalno konferenco ob mesecu preprečevanja zasvojenosti

29. 10. 2014 | Mosa | novica

Nacionalni inštitut za javno zdravje OE Ravne na Koroškem vabi na Nacionalno konferenco ob mesecu preprečevanja zasvojenosti.
 
Osrednji slogan letošnje konference je PREVENTIVA  + ZDRAVLJENJE + REHABILITACIJA  = 3 x poMOČ, V ZNANJU IN POVEZOVANJU JE MOČ. Sporočilo poudarja pomen tako preventive kot tudi pomen zdravljenja in rehabilitacije. Uspešen odziv na problematiko, povezano z drogami namreč zahteva sodelovanje, uravnotežen in celovit pristop.  

Konferenca bo potekala v četrtek, 6. novembra 2014, med 9.00 in 15.40 uro v Mladinsko kulturnem centru Slovenj Gradec, Ozare 18 (industrijska cona Ozare), Slovenj Gradec.

Na konferenco so vabljeni predstavniki lokalnih akcijskih skupin, šolstva, socialnega varstva, zdravstva, policije, različnih vladnih, nevladnih in humanitarnih organizacij in vsi tisti, ki jih vsebine zanimajo, bodisi poklicno ali osebno. Kotizacije ni.

Prijave zbirajo do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 30. oktobra 2014 na elektronski naslov branka.bozank@nijz.si Informacije lahko dobite tudi po telefonu: 02/ 8705 622 ali 02/ 8705 610.

Več informacij o dogodku, program in prijavnica so na voljo v pripetih dokumentih.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se