Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Fundacija ZGNZ: Vabilo

Fundacija ZGNZ: Vabilo

17. 11. 2010 | Mosa | novica

Vabilo

ob zaključku 10. sezone projekta Z glavo na zabavo, ki poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije, dr. Danila Türka, vas v naslednjem tednu vabimo na naša zadnja letošnja dogodka.

V četrtek, 25. novembra, s pričetkom ob 11.30, v Kulturnem centru Rogaška Slatina, pripravljamo zadnjo prireditev Z glavo na zabavo, ki jo namenjamo osnovnošolski populaciji. Prav mladi med 12. in 14. letom nam predstavljajo primarno ciljno skupino vseh naših prireditvenih aktivnosti, kateri smo letos skupno namenili skoraj 50 dogodkov, ki se
jih je udeležilo skupno več kot 20.000 slovenskih in zamejskih osnovnošolcev.

V soboto, 27. novembra ob 10.30, v Mercator Centru Ljubljana, pa se bomo za letos poslovili še od družin, ki jim prav tako namenjamo velik del preventivno-zabavne dejavnosti Fundacije ZGNZ. Na tem dogodku bodo s svojimi napravami sodelovali tudi policisti in demonstratorji Javne agencije RS za varnost prometa – Sveta za preventivo in vzgojo v
cestnem prometu. Prav ti dve instituciji redno sodelujeta na prireditvah Z glavo na zabavo, ki jih skupaj s Poslovnim sistemom Mercator ob jesenskih sobotnih dopoldnevih že skoraj celo desetletje pripravljamo po vseh slovenskih regijah.

Tako na dogodku v Rogaški Slatini, kot tudi v Ljubljani, si želimo čim boljše udeležbe sodelujočih strokovnjakov, uglednih predstavnikov države, zvestih pokroviteljev, številnih drugih strateških partnerjev naše nevladne organizacije in predvsem medijev. S tema dvema prireditvama bomo zaokrožili doslej najuspešnejšo sezono našega delovanja, v kateri smo izvedli tudi največ »zabav z glavo« znotraj posameznega koledarskega leta.

Več informacij o letošnjem delovanju Fundacije Z glavo na zabavo lahko najdete na naši spletni strani: www.fundacija-zgnz.si (http://www.fundacija-zgnz.si/ ), kjer bo v nekaj dneh objavljeno tudi končno poročilo o letošnjem projektu ZGNZ, sicer pa resnično upamo, da se v naslednjem tednu ponovno srečamo v živo, zato še enkrat prijazno vabljeni!

S spoštovanjem,

mag. Franc Hočevar
predsednik uprave Fundacije ZGNZ

Saš Kravos
predsednik programskega sveta Fundacije ZGNZ

Fundacija Z glavo na zabavo (http://www.fundacija-zgnz.si/)
Koseška cesta 8, 1118 Ljubljana
tel: +386 1 581 92 52, faks: +386 1 581 93 01
e-mail: pisarna@fundacija-zgnz.si

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se