Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  1. mednarodna konferenca: Družinska preventiva in pozitivno starševstvo, junij 2012, Ljubljana

1. mednarodna konferenca: Družinska preventiva in pozitivno starševstvo, junij 2012, Ljubljana

20. 3. 2012 | Mosa | novica

Vabilo inštituta Utrip:

Vljudno vas vabimo, da se udeležite 1. mednarodne konference na temo družinske preventive in pozitivnega starševstva (1st International Conference on Family-Based Prevention and Positive Parenting), ki bo v Hotelu Lev v Ljubljani od 8. do 10. junija 2012. Konferenco bomo začeli 8. junija 2012 ob 14. uri, zaključili pa 10. junija 2012 v poznih popoldanskih urah. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku.

Osrednja tema konference je fizično in duševno zdravje ter blagostanje družin, kar vključuje uporabo alkohola, tobaka in drugih drog, nasilje in asocialno vedenje, starševske veščine, starševske vzgojne stile, družinske preventivne intervencije in prakse, družinsko politiko in zakonodajo ipd.

Spletna stran konference je na voljo na naslovu: http://www.familypreventionljubljana2012.com. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Konferenca je del projekta »Program krepitve družin« (»The Strengthening Families Program«), ki ga Inštitut Utrip izvaja pod pokroviteljstvom (sofinanciranjem) Ministrstva za zdravje. Konferenco gostita Inštitut Utrip (Slovenija) in svetovno priznana ameriška psihologinja dr. Karol Kumpfer, ki že več desetletij razvija učinkovite preventivne prakse na področju družinske preventive.

Veselimo se srečanja z vami junija v Ljubljani!

Lep pozdrav,

Matej Košir in Sanela Talić (Inštitut UTRIP)
v imenu organizacijskega odbora konference

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se