Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Napoved: MOSA TRŽNICA na II. nacionalni konferenci o alkoholni politiki, 14. november 2012, na Bledu

Napoved: MOSA TRŽNICA na II. nacionalni konferenci o alkoholni politiki, 14. november 2012, na Bledu

5. 11. 2012 | Mosa | novica

Objavljamo vabilo na  II. nacionalno konferenco o alkoholni politiki, več informacij je na voljo na spletni strani Ministrstva za zdravje.

Spoštovani,

Vljudno vas vabimo, da se udeležite II. nacionalne konference o alkoholni politiki,
ki bo potekala 14. novembra 2012, na Bledu, v hotelu Golf, dvorana Jupiter

Tudi tokrat bo v okviru konference organizirana tržnica "MOSA", priložnost za vse, ki bi želeli udeležencem konference predstaviti svoje projekte in programe (več spodaj).

Za predavanja in predstavitve v tujem jeziku bo zagotovljeno prevajanje. Kotizacije ni. Podroben program bomo objavili do 15. oktobra 2012.

Zaradi organizacije in izvedbe dogodka prosimo, da svojo prisotnost na konferenci prijavite najkasneje do srede, 7. novembra 2012, na naslov event.mz(at)gov.si.

V priponkah sta na voljo vabilo in prijavnica na konferenco.

 

MOSA TRŽNICA 2012

Na II. nacionalni konferenci o alkoholni politiki bomo čas in prostor namenili tudi predstaviti preventivno promocijskih projektov, ki jih izvajate z namenom preprečevanja tveganega in škodljivega pitja alkohola. Vabimo vas, da na stojnicah MOSA tržnice predstavite konkretne projekte, ki ste jih izvedli, ali pa jih še izvajate za reševanje alkoholne problematike v Sloveniji.

Za predstavitev projektov se prijavite tako, da do 7. novembra 2012 prijavo pošljete na event.mz@gov.si. Število predstavitvenih mest je omejeno, zato vas prosimo, da se prijavite čimprej. Predstavitveno mesto vključuje mizo, na katero lahko postavite predstavitveni material projekta (npr. zloženke, publikacije ter ostala gradiva) in stojalo za plakate.

V sklopu konference želimo predstaviti, kaj se v Sloveniji dogaja na področju preventive tveganega in škodljivega pitja alkohola, zato vas prosimo, da ne predstavljate svoje organizacije, temveč preventivno promocijske projekte, ki jih izvajate. Če želite predstaviti več projektov, prijavite vsak projekt posebej.

Programe, ki bo predstavljeni na MOSA tržnici bomo, skupaj s prispevki I. nacionalne konference o alkoholni politiki, objavili v zborniku prispevkov. Zbornik bo dostopen na spletni strani MOSA, spletni strani Ministrstva za zdravje in spletni strani Inštituta za varovanje zdravja.

Primer prijave projekta je dostopen tukaj.

Za dodatna vprašanja nam pišite na event.mz@gov.si.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se