Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  NIJZ Maribor: Zmanjševanje tveganega in škodljivega pitja alkohola pri mladih, 11. in 12.11.2014

NIJZ Maribor: Zmanjševanje tveganega in škodljivega pitja alkohola pri mladih, 11. in 12.11.2014

7. 11. 2014 | Mosa | novica

Nacionalni inštitut za javno zdravje, OE Maribor, vabi na strokovno srečanje z naslovom »ZMANJŠEVANJE TVEGANEGA IN ŠKODLJIVEGA PITJA ALKOHOLA PRI MLADIH«.

Srečanje bo potekalo v torek 11. novembra in sredo 12. novembra 2014 s pričetkom ob 9. 00 uri v Mariboru. Kotizacije ni.

Strokovno srečanjebo posvečeno temi zmanjševanja tveganega in škodljivega pitja alkohola pri mladih. Srečanje bo potekalo dva dni. Prvi dan srečanja bo namenjen večji ozaveščenosti o pomenu zmanjševanja tveganega in škodljivega pitja pri mladih in različnih pristopih k  zmanjševanju, drugi dan pa temi motivacijskega intervjuja, ki je eden od osnovnih metod individualnih razgovorov. Namenjen je predvsem tistim strokovnim delavcem, ki pri svojem delu prihajajo v stik  z mladimi problematičnimi pivci in jih želijo motivirati za spremembe. Lahko se prijavite za oba dneva ali samo za en dan, kar označite v prijavnici.

Srečanje je namenjeno pedagoškim in svetovalnim delavcem na osnovnih in srednjih šolah, zdravstvenim delavcem, zaposlenim v zdravstvenem varstvu šolarjev in mladine ter na področju zdravstvene vzgoje in promocije zdravja. Prav tako je namenjeno društvom, združenjem in nevladnim organizacijam ter vsem, ki jih ta problematika zanima.

Več informacij je na voljo v priloženem vabilu in programu srečanja.


 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se