Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Zavod Vozim: 5. sezona inciative Heroji furajo v pižamah

Zavod Vozim: 5. sezona inciative Heroji furajo v pižamah

3. 12. 2021 | Mosa | novica

Zavod Vozim je lansiral 5. sezono inciative Heroji furajo v pižamah z glavnim sporočilom Mladi niso več odgovorni za največ prometnih nesreč pod vplivom alkohola. Mladi vozniki med 15. in 24. letom starosti so namreč od leta 2010 naredili izjemen napredek in niso več v vrhu med povzročitelji prometnih nesreč pod vplivom alkohola v Sloveniji.

Zato so letos predajali besedo mladim in jih postavili za zgled varne in odgovorne vožnje. V akciji so se Zavodu Vozim pridružili znani mladi, igralka Mila Peršin, pevec Bojan Cvjetićanin in raper Vazz, ki starejšim nastavljajo ogledalo.  

V ta namen so oblikovali HEROJSKI VAU'ČER, ki je srčna obljuba in iskren namen, ki lahko reši življenje. Z njimi želijo spodbujati, da bi vsi svoj vau večer končali z varnim prevozom domov in ne v prometni nesreči. HEROJSKI VAU'ČER lahko posameznik ustvari sam na www.heroji.si in ga podari najbližjim z iskrenim pozivom, da ga lahko pokličejo kadarkoli, ko potrebujejo varen prevoz domov.

»S HEROJSKIMI VAU'ČERJI želimo preplaviti splet in posledično vplivati na izboljšanje prometne varnosti. Vsi si želimo, da bi naš najbližji prišel varno domov, kar mu s HEROJSKIMI VAU'ČERJI za večer s srečnim koncem lahko podarimo. Varnost slovenskih cest je odgovornost vseh nas.« so še zapisali v Zavodu VOZIM.

Video si 5. sezone lahko ogledate tukaj.

Vir novice: Zavod Vozim.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se