Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  NIJZ: 20. oktobra 2016 Nacionalna konferenca ob mesecu preprečevanja zasvojenosti SKUPAJ ZMOREMO VEČ

NIJZ: 20. oktobra 2016 Nacionalna konferenca ob mesecu preprečevanja zasvojenosti SKUPAJ ZMOREMO VEČ

30. 9. 2016 | Mosa | novica

Že vrsto let se strokovnjaki v Sloveniji vsako jesen srečujejo in razpravljajo o preventivi na področju drog ter iščejo nove poti na področju preprečevanja zasvojenosti v Sloveniji. Tovrstna srečanja udeležence vsakokrat obogatijo z dodatnim znanjem in novimi poznanstvi.

Tudi letos NIJZ vabi, da se pridružite Nacionalni konferenci ob mesecu preprečevanja zasvojenosti 2016 z naslovom SKUPAJ ZMOREMO VEČ, ki bo potekala 20. oktobra 2016 v Kongresnem centru Portus, Hotel Slovenija, v Portorožu. Konferenca je zasnovana kot uvod v mesec november, mesec preprečevanja zasvojenosti, ki je namenjen intenzivnejšemu pogovoru o drogah in odvisnostih ter reševanju težav, ki jih povzročajo posamezniku in družbi.

Preliminarni program si lahko ogledate na http://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/konferenca_zasvojenost_preliminarni_program.pdf

Strokovno srečanje bo brez kotizacije!

Prijave zbirajo do 17. oktobra 2016.

Tako kot vsako leto, ste k sodelovanju vabljeni vsi, ki boste v mesecu novembru področju preprečevanja zasvojenosti in drugih tveganih vedenj namenili posebno pozornost. Na Nacionalnem inštitut za javno zdravje (NIJZ) bodo naredili prikaz preventivnih aktivnosti, ki jih v mesecu novembru izvajajo različne nevladne in javne organizacije. Zbrane informacije o dogodkih in aktivnostih bodo objavili na svoji spletni strani: www.nijz.si.

NIJZ prosi, da jim na elektronski naslov lilijana.poplas@nijz.si ali milan.krek@nijz.si do konca meseca oktobra 2016 v spodnji tabeli posredujete kratke informacije o načrtovanih preventivnih aktivnostih v letošnjem mesecu novembru (kdaj, kje, kaj, komu je namenjeno …) in potrudili se bodo, da te dogodke približajo tudi širši javnosti.

Veselijo se vašega sodelovanja.

PREDSTAVITEV PREVENTIVNEGA DELA V OBLIKI PLAKATA

Svoje delovanje na področju preventive lahko tudi na letošnji konferenci predstavite v obliki plakatov. Ker je število plakatnih mest omejeno, bodo upoštevali vrstni red prijav in primernost vsebine za področje preventive. Rok za prijave (na priloženem obrazcu) je 10. oktober 2016, na elektronski naslov lilijana.poplas@nijz.si alimilan.krek@nijz.si.

 

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se