Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Skupina za odrasle otroke alkoholikov v Postojni

Skupina za odrasle otroke alkoholikov v Postojni

17. 1. 2012 | Mosa | novica

V okviru Terapevtskega inštituta – odnos organiziramo v Postojni Terapevtsko skupino za odrasle osebe, ki so kot otroci odraščali ob staršu, ki je prekomerno posegal po alkoholu.

Glavni namen skupine je, da se bodo udeleženci naučili veščin za lepše življenje, predvsem tistih, ki se jih v primarni družini niso, pa jih nujno rabijo za boljše in bolj zadovoljujoče odnose: prepoznavati svoja čustva in govoriti o njih, prepoznati občutek krivde in se ne odzivati nanj, poskrbeti zase in za svoje potrebe v večji meri kot za potrebe drugih, izboljšati odnos do sebe in svojo samopodobo, preusmeriti miselnost iz črnogledosti na optimizem…

Terapevtska skupina bo potekala skozi celo leto 2012, na vsake 14 dni ob ponedeljkih med 17. in 19. uro v Postojni (razen julija in avgusta). Prijave do 25. januarja 2012. Prvo srečanje bo 30.1.2012 v prostorih Zdravstvenega doma v Postojni, Prečna ulica 2. Skupina je zaprtega tipa, sprejme do 10 udeležencev, ki potem redno obiskujejo nadaljnja srečanja.

Skupaj  bo 20 srečanj, cena je 10 obrokov po 40 eur (400 eur/leto). V kolikor imajo udeleženci denarne težave zaradi brezposelnosti in drugih socialnih stisk, naj to ne bo vzrok za neudeležbo, v tem primeru naj me  kontaktirajo in bomo našli skupno rešitev.

Skupino bo vodila Nada Trtnik, specialistka zakonske in družinske terapije. Na skupini bo v okviru skupine delala raziskavo za doktorsko nalogo.

Prijave in informacije: 031 371 143, info@odnos.org

Preberite več o skupini v pripeti zgibanki ali na spletu http://www.odnos.org/psihoterapevtska-skupina-odrasli-otroci-alkoholikov

Prosimo vas, da informacijo posredujete morebitnim interesentom.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se