Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  ZADNJA NAJAVA! Club Health konferenca: VPLIV MEDIJEV NA NOČNO ŽIVLJENJE MLADIH

ZADNJA NAJAVA! Club Health konferenca: VPLIV MEDIJEV NA NOČNO ŽIVLJENJE MLADIH

5. 10. 2010 | Mosa | novica

Spoštovani,

Ponovno vas vabimo, udeležite prvega večjega dogodka v sklopu evropskega projekta 'Club Health – zdravo in varnejše nočno življenje mladih' (http://www.club-health.eu/), ki ga sofinancira Evropska komisija. Nekaj osnovnih informacij in uporabnih spletnih povezav je priloženih tudi v angleškem jeziku ob koncu tega sporočila.

Tematska konferenca na temo 'Vpliv medijev na nočno življenje mladih' bo 13. in 14. oktobra 2010 v Bruslju (Belgija). Konferenco, ki bo potekala v času belgijskega predsedovanja EU, organizira Hogeschool Gent (University College Ghent) iz Belgije, ki je ena od ključnih partnerskih organizacij evropskega projekta Club Health. Program konference in najpomembnejše dodatne informacije so na voljo v priloženem letaku , na spletni strani projekta pa bomo sproti objavljali vse novice in morebitne dopolnitve programa. Za udeležbo na konferenci se lahko vi ali vaši kolegi registrirate na spletni strani: http://soag.hogent.be/dbsoag/soagevents/clubhealth/inschrijven.asp s čimer boste avtomatično dobili tudi vse ostale pomembne informacije glede udeležbe na konferenci.

Ker je tematika povezana z mediji in njihovim znanstveno dokazanim vplivom na življenjski slog mladih, si konferenco brez udeležbe predstavnikov medijev težko predstavljamo. Na konferenci bomo razpravljali o najnovejših trendih na področju medijev v povezavi z nočnim življenjem in tveganim obnašanjem mladih. S konferenco želimo poudariti pomembno vlogo medijev pri sooblikovanju zdravega življenjskega sloga ter promociji zdravega in varnejšega nočnega življenja mladih. O tej tematiki želimo razpravljati z vami ter razviti ustrezne smernice in priporočila, s pomočjo katerih bomo lahko v prihodnje promovirali ustrezno medijsko politiko in opozarjali na negativne vplive medijev na mlade. Na konferenci bodo predavali vrhunski strokovnjaki in raziskovalci s področja medijev in tveganega obnašanja mladih iz vsega sveta ter seveda tudi predstavniki različnih medijev.

Svoj interes za sodelovanje na konferenci lahko seveda izrazite tudi neposredno naši ustanovi, in sicer prek elektronske pošte ali telefona. Če se boste odločili za udeležbo, lahko bistveno cenejše letalske karte kupite tudi prek Ryanaira, ki v Charleroi (letališče v neposredni bližini Bruslja) leti iz Trsta (dvakrat na teden) ali Trevisa (dvakrat dnevno) za nekaj deset evrov, kotizacija pa je ravno tako simbolična (80 € za 2 dni).

Že vnaprej hvala za vašo morebitno udeležbo! Upamo, da se vidimo oktobra v Bruslju.

Lep pozdrav,
Matej Košir
vodja projekta

Inštitut za raziskave in razvoj ‘Utrip’
Trubarjeva cesta 13, 1290 Grosuplje
Pisarna: Parmova ulica 36, 1000 Ljubljana
Telefon: (031) 880-520
E-pošta:  info@institut-utrip.si ali institut.utrip@gmail.com

Spletna stran: www.institut-utrip.si in www.club-health.eu

Evropski projekt ‘Club Health – zdrava in varnejša zabava mladih’ sofinancira Evropska komisija v sklopu programa s področja zdravja 2008-2013.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se