Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Vabilo: Na poti k oblikovanju globalnega akcijskega načrta na področju problematike alkohola

Vabilo: Na poti k oblikovanju globalnega akcijskega načrta na področju problematike alkohola

18. 1. 2022 | Mosa | novica

Mednarodna organizacija Movendi (Movendi International) in Fundacija za raziskovanje in poučevanje na področju problematike alkohola (Foundation for Alcohol Research and Education - FARE) vabita na  dogodek z naslovom Na poti k oblikovanju učinkovitega globalnega akcijskega načrta na področju problematike alkohola – ovire in možnosti razvoja alkoholne politike (Towards an ambitious global alcohol action plan - The obstacles and accelerators for alcohol policy development), ki bo potekal 19. januarja 2022, med 8.00 in 9.00 uro.

Namen dogodka je poudariti pomembnost implementacije politik, ki bodo zamejevale problematiko alkohola, in iskati nove možnosti razvoja učinkovite alkoholne politike. Cilj dogodka je tudi poudariti pomembnost razvoja alkoholne politike, ki naj poteka neodvisno od ciljev in namenov alkoholne industrije.

Na dogodku bodo prisotni predstavniki Ministrstva za zdravje iz Šri Lanke, Ministrstva za zdravje iz Kenije ter ministrstva za zdravje iz Slovenije. Predstavnik slovenskega ministrstva za zdravje bo otvoril dogodek s predstavitvijo slovenskega pogleda na razvoj globalne alkoholne politike.

Program dogodka je dostopen tukaj.

Dogodek bo potekal preko spletne platforme Zoom. Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

Več informacij o dogodku je dostopnih tukaj.

Vir novice: Movendi International.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se