Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  RARHA: vabilo in četrti e-novičnik

RARHA: vabilo in četrti e-novičnik

14. 11. 2016 | Mosa | novica

Izšla je četrta številka e-novičnika projekta RARHA (Zmanjševanje škode zaradi uživanja alkohola) - prvem projektu skupnega ukrepanja držav članic EU na področju alkohola, v kateri lahko več preberete tudi o spremljevalnem dogodku 7. evropske konference o alkoholni politiki.

V okviru skupnega ukrepanja RARHA  bo 21. novembra v Državnem svetu v Ljubljani ob 10:30 predstavljena pravkar izdana publikacija z naborom učinkovitih intervencij in dobrih praks iz držav članic EU, ki je nastala pod vodstvom Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Dogodek bo potekal v angleščini. Prijavite se tukaj.

Glavni namen projekta RARHA je skupno ukrepanje držav članic Evropske Unije pri nadaljevanju dela na prednostnih nalogah pri zmanjševanju škode zaradi uživanja alkohola, v skladu s Strategijo EU za podporo državam članicam pri zmanjševanju škode zaradi uživanja alkohola. Projekt bo skozi različne delovne pakete omogočal učinkovitejše sodelovanje in izmenjavo dobrih praks.

Več informacij je na voljo na spletni strani projekta: www.rarha.eu in na http://www.infomosa.si/clanki/projekt-rarha-zmanjsevanje-skode-zaradi-uzivanja-alkohola.html

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se