Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  MZ:Javni razpis za sofinanciranje programov varovanja in krepitve zdravja za leta 2017, 2018 in 2019

MZ:Javni razpis za sofinanciranje programov varovanja in krepitve zdravja za leta 2017, 2018 in 2019

8. 5. 2017 | Mosa | novica

Ključni cilj javnega razpisa je sofinanciranje programov, katerih namen je preprečevanje rabe dovoljenih in prepovedanih drog ter nekemičnih zasvojenosti, opolnomočenje in ozaveščanje na področju kroničnih nenalezljivih bolezni ter varovanje duševnega zdravja. Rok za prijavo je 26. maj 2017, do 12. ure.

S področja alkoholne problematike bodo sofinancirani programi zmanjševanja tvegane in škodljive rabe alkohola ter z njim povezanega zdravstvenega, socialnega in ekonomskega bremena med prebivalci Slovenije, ki hkrati spodbujajo aktivno preživljanje prostega časa brez alkohola.

Ministrstvo za zdravje bo organiziralo informativni dan za potencialne prijavitelje. Informativni dan bo potekal v sredo, 10. maja 2017, ob 10. uri (do predvidoma 13 ure), v dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16, Ljubljana (pritličje). V kolikor bo prišlo do spremembe dneva, kraja in/ali ure informativnega dneva, bodo zadnje informacije objavljene na tem spletnem mestu.

Za udeležbo na informativnem dnevu je obvezna predhodna prijava. Prijave zbirajo do torka, 9. maja 2017 do 12. ure, na e-naslov: razpis-djz.mz(at)gov.si s pripisom zadeve: ''Prijava na informativni dan''.

Več informacij o razpisu najedete tukaj

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se