Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Najava: Konferenca Javno zdravje in COVID-19

Najava: Konferenca Javno zdravje in COVID-19

8. 9. 2022 | Mosa | novica

5. oktobra 2022 bo v hotelu Slon v Ljubljani potekala 2. znanstvena in strokovna konferenca z naslovom Javno zdravje in COVID-19.

Konferenca bo potekala v sodelovanju Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter izhaja iz projekta »Ukrepi na področju obvladovanja širitve COVID-19 s poudarkom na ranljivih skupinah prebivalstva«.

Na drugi znanstveni in strokovni konferenci bodo nadgrajena lanska spoznanja, predstavljeni rezultati projekta, svoja spoznanja pa bodo delili tudi vabljeni predavatelji.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava, saj je število mest omejeno. Prijave za udeležbo so možne do vključno srede, 28. septembra 2022, oziroma do zapolnitve prostih mest na spletnem naslovu: https://anketa.nijz.si/a/7b0297b9

Skladno s Higienskimi priporočili za preprečevanje prenosa in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 za prireditve in dogodke Nacionalnega inštituta za javno zdravje se obiskovalcem svetuje uporabo zaščitnih mask v zaprtih prostorih. Na dogodku bo potekalo fotografiranje. 

Postopek za pridobitev točk Zdravniške zbornice Slovenije in Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije poteka.

Srečanje bo brez kotizacije.

Vir novice: Nacionalni inštitut za javno zdravje

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se