Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  7. Evropska konferenca o alkoholni politiki: MOSA poster

7. Evropska konferenca o alkoholni politiki: MOSA poster

25. 11. 2016 | Mosa | novica

22. in 23. novembra 2016 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala 7. Evropska konferenco o alkoholni politiki, ki jo je organiziralo Ministrstvo za zdravje RS skupaj z Evropsko zvezo za alkoholno politiko (EUROCARE), Svetovno zdravstveno organizacijo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje ter v sodelovanju s slovenskimi in evropskimi nevladnimi organizacijami.

Konferenco smo spremljali tudi z MOSE. Naše odzive na posamezna predavanja in govornike lahko prebrete na našem Twitter računu.

Ob tej priložnosti smo MOSA stran tudi prevedli v angleščino, ki jo zdaj lahko delite s svojimi kolegi v tujini. Za predstavitev MOSA podtrala udeležencem konference smo pripravili tudi poster (v angleščini), ki je dostopen tukaj.

Konferenca je tudi ponudila priložnost za premislek o usmeritvah MOSA aktivnosti za prihodnost. Na konferenci smo s spremljanjem prispevkov tujih in domačih avtorjev ter skozi stike s predstavniki mednarodnih organizacij ugotovili, da so dosedanje usmeritve MOSE skladne z načeli, ki so se kot dobra praksa izkazale v tujini. Zagovornošitvo z dokazi podprtih načinov razvijanja preventivnih programov na področju alkoholne politike  bo tudi v Sloveniji pripomoglo k izobljšanju stanja na področju lakoholne problematike.

Platformo MOSA bomo zato širili s še bolj podrobnim spremljanjem dogajanja največjih projektov alkoholne politike v Sloveniji, kritičnim spremljanjem kršitev zakonodaje o oglaševanju alkohola ter poglobljenjim sodelovanjem z nevladnimi organizacijami.  

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se