Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Društvo ABSTINENT izvaja socialnovarstvene programe tudi v tem času

Društvo ABSTINENT izvaja socialnovarstvene programe tudi v tem času

24. 4. 2020 | Mosa | novica


Društvo za urejeno življenje - ABSTINENT izvaja javni socialnovarstven program v okviru katerega delujejo tudi skupine za urejanje. Skupine delujejo kontinuirano tudi v času krize. Individualno svetovanje poteka preko telefona (064 244 496 in 064 244 497) ali preko mobilne aplikacije (po dogovoru s posameznikom), skupine za urejanje pa potekajo preko mobilnie aplikacije "zoom" v terminih kot sicer."


O društvu ABSTINENT
Društvo za urejanje življenja ABSTINENT je nevladna organizacija, ustanovljena leta 2007. Društvo se je razvilo iz programa Urejanje alkoholikov in njihovih družin, ki se je vse od leta 1984 izvajal v okviru Centra za socialno delo Ljubljana Vič Rudnik. Društvo je nepridobitno, prostovoljno društvo v javnem interesu, ki stremi k reševanju stisk posameznikov, ki prekomerno pijejo in njihovih svojcev.

Prednost, in s tem tudi posebnost, delovanja Društva ABSTINENT je v tem, da izhaja iz področja socialnega dela. Socialne posledice tveganega in škodljivega pitja alkohola so namreč zelo obširne in tragične. Primarni program za doseganje ciljev je program Svetovalnica, izvajajo pa tudi program Treznost je življenje. Aktivnosti obsegajo individualna svetovanja, skupine, delavnice, druženje, informiranje, sodelovanje z drugimi nevladnimi organizacijami, ministrstvi, Centri za socialno delo, šolami, vrtci in drugimi inštitucijami.

Vir: https://abstinent.si/

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se