Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  ZGNZ: So mediji vsemogočni?

ZGNZ: So mediji vsemogočni?

10. 9. 2010 | Mosa | novica

Fundacija Z glavo na zabavo ter Otroški in mladinski program Televizije Slovenija bosta pripravila odlično okroglo mizo na temo SO MEDIJI VSEMOGOČNI?

Fundacija Z glavo na zabavo ter Otroški in mladinski program Televizije Slovenija bosta pripravila odlično okroglo mizo na temo Vpliv medijev na otroke. Vas zanima kakšno je pravo ozadnje televizijskih vsebin in kakšen vpliv ima to na vaše otroke? Prisluhnite voditelju okrogle mize Tomažu Grubarju in njegovim gostom v četrtek, 10. septembra 2009 ob 11.30 v Predavalnici. Hkrati boste lahko prisluhnili Darku Kranerju in Iztoku Zveru, mladeničema, ki sta doživela in preživela hudi prometni nesreči, in katerih življenji sta odlsej močno zaznamovani. V njuni družbi bo produkcijska ekipa nove serije televizijskih oddaj »ZGNZ – Big Father / 2« in vsi sodelujoči igralci, predstavila novo serijo TV-oddaje.

Povabljeni gostje okrogle mize: dr. Zdenka Čebašek-Travnik (varuhinja človekovih pravic, članica uprave in programskega sveta Fundacije Z glavo na zabavo), Metka Dedakovič (urednica Otroškega in mladinskega programa Televizije Slovenija), Miša Molk (varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev na RTV SLO), Branko Čakarmiš (programski direktor Pro Plusa), Saš Kravos (pobudnik ustanovitve in predsednik programskega sveta Fundacije Z glavo na zabavo).

Vodi: Tomaž Grubar (direktor Produkcijske skupine Mangart in član programskega sveta Fundacije ZGNZ); objavljeno na: http://www.otroskibazar.si/o-prireditvi/arhiv/arhiv-2009/program-2009/.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se