Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  NIJZ Območna enota Koper: Vabilo na regijsko srečanje ob Svetovnem dnevu duševnega zdravja

NIJZ Območna enota Koper: Vabilo na regijsko srečanje ob Svetovnem dnevu duševnega zdravja

2. 10. 2020 | Mosa | novica

V okviru obeležitve Svetovnega dneva duševnega zdravja 2020 vas z Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Območne enote Koper, vabijo na regijsko srečanje ob Svetovnem dnevu duševnega zdravja, v sklopu dogodka “OD STISKE DO REŠITVE”: “Duševno zdravje za vse. Boljša naložba - boljša dostopnost. Vsakomur, vsepovsod”. Srečanje bo v četrtek, 8. 10. 2020, od 8.45 – 12:45 v online izvedbi.

Pipravili so niz posnetih plenarnih vsebin, namenjenih tako strokovni kakor širši javnosti. Namen dogodka je udeležencem približati vsebine duševnega zdravja in posredovati sporočila, ki tako strokovnjake, kakor druge, krepijo in spodbujajo k večji skrbi zase in za druge, spodbujajo iskanje pomoči v stiski in ozaveščajo pomen prijaznosti do sebe in drugih. Strokovno srečanje ponuja predstavitev izsledkov in spoznanj ene najnovejših slovenskih raziskav s področja duševnega zdravja, pojasnitev različnih vrst strahov in smernic za ravnanje s tesnobo, zaskrbljenostjo in paniko v času izrednih razmer in nasploh, dotakne se pomena prijaznosti do sebe in do drugih, ter spodbuja k iskanju pomoči v stiski.

Program dogodka je dostopen tukaj.

Na dogodek se prijavite tukaj. Prijave so možne do 5. oktobra 2020 oziroma do zasedbe prostih mest.

Dogodek organizira: NIJZ, Območna enota Koper, udeležba je brezplačna, dogodek pa je v postopku pridobitve licencnih točk za zdravnike in medicinske sestre.

Dogodek bo moderirala Ana Stavber z NIJZ, Območne enote Koper.

 

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se