Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  10. novembra 2015 bo v hotelu Slon strokovni posvet Zdravje mladih v Sloveniji

10. novembra 2015 bo v hotelu Slon strokovni posvet Zdravje mladih v Sloveniji

31. 10. 2015 | Mosa | novica

Ko govorimo o zdravem življenjskem slogu mladih, veliko ljudi najprej pomisli na pomen pravilnega prehranjevanja in rekreacije. Pa gre res samo za to? Srečanje je namenjeno vsem, ki bi radi izvedeli več o različnih področjih zdravega življenjskega sloga med mladimi in jih zanima, zakaj je pomembno, da jim posvečamo pozornost. Na posvetu bomo s pomočjo strokovnjakov z Nacionalnega inštituta za javno zdravje podrobneje orisali področja, kot so uporaba alkohola, tobaka in ostalih drog, nekemične zasvojenosti, duševno zdravje ter zdrava prehrana ter izvedeli, kakšno je trenutno stanje med mladostniki v Sloveniji.

Posvet bo 10. novembra 2015 med 15. in 19. uro v kavarni hotela Slon na slovenski cesti 34 v Ljubljani. Udeležba na posvetu je brezplačna, potrebno se je predhodno prijaviti na tej povezavi. Rok za prijavo je 5. november 2015 do polnoči.

Vljudno vabljeni!

 

Za zdravje mladih je projekt, ki deluje v smeri preprečevanja bolezni, povezanih z življenjskim slogom pri otrocih in mladostnikih. Mladi so vključeni v planiranje, izvedbo in vrednotenje projektov v sodelovanju s strokovnjaki na različnih področjih zdravega življenjskega sloga. Več o projektu na spletni strani.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se